Edit Cookies

Compensacions títols covid-19

Compensacions títols covid-19

A causa de les restriccions provocades per la pandèmia de la covid-19, moltes persones usuàries del transport públic de l’àrea de Barcelona no han pogut utilitzar els títols de transport que havien adquirit prèviament amb intenció de desplaçar-se durant el seu dia a dia.

En el cas dels títols multiviatge que no es regeixen per un límit temporal, com la T-casual, no es veuen afectats per les restriccions, perquè no caduquen. Però si tens un títol amb viatges il·limitats amb una limitació temporal d’ús, com la T-usual o la T-jove, el teu títol pot haver caducat havent perdut bona part del període de validesa. Per això, compensem els viatges perduts.

Necessites compensar els viatges perduts durant l’Estat d’Alarma que va estar vigent entre març i juny? O tens una T-jove i has estat afectat per les restriccions imposades el mes d’octubre a la presencialitat de les universitats? Ves al formulari que et correspongui i fes-nos arribar la teva sol·licitud de compensació. Perquè #ElViatgeContinua.

Dates d'interès per la T-compensació covid:

  • 31 de gener de 2021
    Data límit per sol·licitar la T-compensació covid dels títols T-jove de la 2a onada.
  • 10 d'abril de 2021
    Data límit per recollir els títols T-compensació covid dels títols T-jove de la 2a onada.
  • 31 de març de 2021
    Data de caducitat dels títols T-compensació covid de la 1a onada.

 

Última revisió d’aquesta pàgina (21/09/2021)