Edit Cookies

Compensacions títols covid-19: T-jove (Tardor 2020)

Compensacions títols covid-19
Compensacions títols covid-19

Consulta l'estat de la teva sol·licitud »

El procediment no està disponible als punts d’atenció presencial.

Si tens qualsevol altre dubte, pots adreçar-te al formulari de contacte o accedir a les
 Preguntes freqüents

Fas servir la T-jove per anar a la universitat i no l’has pogut utilitzar per les restriccions a la presencialitat imposades el mes d’octubre? L’ATM et compensa els dies que no has perdut. Només cal que omplis el formulari que trobaràs en aquesta web.

Per poder accedir al procés compensatori, la teva T-jove ha d’haver estat validada per primer cop abans del 16 d’octubre i ha de caducar, com a tard, el 12 de gener. Amb les dades que et demanarem al formulari, entre les quals hi haurà fotografies per les dues cares del títol i un document que acrediti la teva condició d’universitari o universitària, avaluarem el nombre de dies que tens dret a recuperar.Compensacions via formulari

Si tens dubtes sobre el teu cas, consulta les Preguntes freqüents abans d’omplir el formulari o trucar al telèfon d’atenció, per evitar col·lapsar el servei. Gràcies!


El periode de sol·licitud va finalitzar el dia 31 de gener de 2021.
El periode de recollida finalitza el dia 10 d'abril de 2021.

Atenció i ajuda

El procediment de compensació de les T-jove per les restriccions a la presencialitat universitària es duu a terme exclusivament de forma telemàtica, a través del formulari de contacte.


El procediment no està disponible als punts d’atenció presencial, per tal d’evitar aglomeracions i cues.

 

Última revisió d’aquesta pàgina (28/04/2021)