Edit Cookies

Compensacions títols covid-19: Estat d'alarma (Primavera 2020)

Compensacions títols covid-19
Compensacions títols covid-19

El procediment no està disponible als punts d’atenció presencial.

Si tens qualsevol dubte, pots adreçar-te al formulari de contacte o accedir a les
 Preguntes freqüents

A causa del confinament i l’Estat d’Alarma, moltes persones usuàries del transport públic de l’àrea de Barcelona han estat confinades a casa durant setmanes des del 14 de març i no han utilitzat els títols de transport que havien adquirit prèviament amb intenció de desplaçar-se durant el seu dia a dia.

En el cas dels títols que es regeixen per una limitació temporal d’ús, como ara la T-usual o la T-jove, això ha suposat que molts d’aquests títols hagin caducat sense haver pogut gaudir del servei de transport o que hagin perdut bona part del seu període de validesa. Per això, compensarem al passatge que hagi perdut tot aquest temps de desplaçaments. Perquè #ElViatgeContinua.Compensacions automàtiques

Si tens una T-usual, T-familiar o T-grup que havies estrenat abans del 14 de març i no la vas utilitzar entre el 14 de març i l’11 d’abril , podràs accedir amb ella al transport públic a partir de l’1 de juliol. La màquina validadora ampliarà automàticament la validesa del títol i afegirà els dies perduts; la nova data de caducitat quedarà impresa al revers del bitllet.

Si tens una T-jove, T-trimestre o T-70/90 que havies estrenat abans del 14 de març i no la vas utilitzar entre el 14 de març i el 10 de juny , podràs accedir amb ella al transport públic a partir de l’1 de juliol. La màquina validadora ampliarà automàticament la validesa del títol i afegirà els dies perduts; la nova data de caducitat quedarà impresa al revers del bitllet.Compensacions via formulari

Per als casos de títols que sí que han estat utilitzats durant les setmanes de confinament, a causa de desplaçaments per motius laborals o essencials, l’ATM ha habilitat un formulari mitjançant el qual qualsevol persona usuària pot conèixer si té dret a compensació i el nombre de dies que té dret a recuperar.

El formulari també té en compte el període de gratuïtat de transport públic entre el 2 i el 9 d’abril, per a casos en els quals personal sanitari o d’altres serveis essencials ja haguessin estrenat un títol amb limitació temporal o no poguessin gaudir de la gratuïtat d’aquells vuit dies.

Si tens dubtes sobre el teu cas, consulta les Preguntes freqüents abans d’omplir el formulari o trucar al telèfon d’atenció, per evitar col·lapsar el servei. Gràcies!


El periode de sol·licitud va finalitzar el dia 31 de desembre de 2020.
El periode de recollida va finalitzar el dia 31 de gener de 2021.
Aquests títols seran vàlids fins el 31 de març de 2021.

Atenció i ajuda

El procediment de compensació de títols no utilitzats durant el confinament es duu a terme exclusivament de forma telemàtica, a través del formulari de contacte


El procediment no està disponible als punts d’atenció presencial, per tal d’evitar aglomeracions i cues.

 

Última revisió d’aquesta pàgina (28/04/2021)