Edit Cookies

Campanyes


Al futur s’hi arriba amb transport públic

Al futur s’hi arriba amb transport públic

Campanya que posiciona el servei de transport públic com a servei essencial per a la represa de l’activitat laboral i econòmica, en clau de futur sostenible.

Ves-hi


Campanya Davant una onada de calor

Davant una onada de calor: aigua, ventall i gorra

Davant d'un episodi de temperatures màximes extremes, Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya demanar evitar sortir al carrer durant les hores de més calor, procurar caminar per l'ombra, portar aigua i beure'n sovint, mullar el cap i la roba i no fer activitats físiques intenses. El transport públic se suma a aquestes recomanacions i aconsella a les persones usuàries que siguin previsores i duguin sempre a sobre aigua, un ventall i una gorra.

Ves-hi


Campanya #UnViatgeSegur

#UnViatgeSegur

"Un viatge segur": la nova campanya de l'ATM, els operadors i les administracions consorciades. Es presenten el conjunt de mesures de seguretat que s'han pres des de l'inici de la pandèmia a la xarxa de transport públic a través d'experiències personals de persones treballadores i usuàries, indicadors i recursos addicionals.

Ves-hi


Campanya sensibilització comerç electrònic

Al transport públic, Sst!

"Al transport públic, Sst": l'acció d'impacte de l'ATM i els operadors de transport per conscienciar a les persones usuàries que fer silenci al transport públic és una mesura més de protecció i prevenció enfront de la covid-19.

Ves-hi


Campanya sensibilització comerç electrònic

Sensibilització comerç electrònic

Quan comprem a través d’internet, estem assumint uns costos ambientals dels que sovint no en som conscients. Per això, l’ATM i el Departament de Territori i Sostenibilitat llancen aquesta campanya per tal de promoure un comportament responsable també en el comerç electrònic.

Ves-hi


Campanya Nosaltres i tu fem un viatge segur

Nosaltres i tu fem un viatge segur

“Al transport públic, nosaltres prenem les mesures de prevenció necessàries. Tu actues amb corresponsabilitat”. Aquest és el punt de partida de la campanya impulsada per l’ATM sobre la seguretat a tota la xarxa de transport públic. Perquè amb la corresponsabilitat entre empreses operadores i persones usuàries, s’aconsegueix que el risc de contagi al transport públic sigui mínim.

Ves-hi


Campanya el viatge continua

El viatge continua

L'ATM lidera una campanya per fomentar l'ús de la mascareta, que des del 4 de maig és obligatòria al transport públic, també a la xarxa de l'àrea de Barcelona.

Ves-hi


Campanya Recupera els teus viatges

Recupera els teus viatges

L’estat d’alarma per la covid-19 va impedir-te utilizar el teu títol de transport integrat amb limitació temporal? Recupera els teus viatges!

L’ATM et compensa aquells viatges que no vas poder fer servir. Perquè el viatge continua.

Ves-hi


Campanya zona de baixes emissions

ZBE Rondes Barcelona

La ZBE neix amb l’objectiu de millorar la qualitat de l’aire a la conurbació urbana de Barcelona. Vols conèixer què és?

Ves-hi


Campanya La millor manera de viatjar ja te títol

La millor manera de viatjar ja te títol

Amb la T-usual el transport públic será el teu mitjà de transport habitual. Però si no l’utilitzes cada dia perquè realmente ja et val, un títol de 10 viatges ja et val: tens la T-casual.

Ves-hi


campanya vandalisme

És vandalisme, és inacceptable

L’ATM, els operadors ferroviaris i els Mossos impulsen una campanya per conscienciar de les conseqüències econòmiques i socials del vandalisme sistemàtic contra la xarxa ferroviària integrada.

Ves-hi


campanya Tarifa Metropolitana 2019

Tarifa Metropolitana 2019

No ets més a prop, però et costa menys diners arribar-hi.

Amb la Tarifa Metropolitana, pots viatjar entre els 36 municipis de la Metròpolis Barcelona pagant només 1 zona.

Ves-hi

 

Última revisió d’aquesta pàgina (08/09/2021)