Edit Cookies

Ampliació de l'STI al Berguedà, a Osona i al Ripollès

Ampliació STI Berguedà, Osona i RipollèsDes de l’1 de gener de 2015, la comarca d’Osona ha quedat plenament incorporada al sistema tarifari integrat (STI).
Les comarques del Berguedà i el Ripollès s’han incorporat al sistema en condicions especials.
Amb l’ampliació d’aquestes tres comarques, el sistema tarifari integrat comprèn 346 municipis i un total de 5.712.503 habitants.
Amb la integració tarifària, quan es paga un únic viatge es pot fer un desplaçament en diversos modes de transport. Comporta un estalvi important per a tots els usuaris.

Com és l'ampliació?

A Osona s’amplia l’actual sector 6F i es crea el sector 6H.
Al Berguedà i al Ripollès es crea una setena corona. La impossibilitat tècnica d’incorporar aquesta nova corona tarifària amb la tecnologia actual de banda magnètica obliga a fer una integració parcial mitjançant els packs de deu viatges.

Pack el Berguedà - Barcelona de 7 zones: 53,25 €

El pack el Berguedà - Barcelona està format per una targeta recarregable de deu viatges amb Alsina Graells i una targeta integrada T-casual d’una zona. Permet fer el trajecte fins a Barcelona i amb la T-casual, els desplaçaments dins la zona 1.

Pack el Berguedà - el Bages de 4 zones: 35,25 €

El pack el Berguedà - el Bages està format per una targeta recarregable de deu viatges amb Alsina Graells i una targeta integrada T-casual d’una zona. Permet fer el trajecte fins a la comarca del Bages i amb la T-casual, els desplaçaments dins la zona de destinació (6D o 6E).

Pack el Ripollès - Barcelona de 7 zones: 53,25 €

El pack el Ripollès - Barcelona està format per un abonament de deu viatges de Rodalies de Catalunya o una targeta recarregable de Teisa i una targeta integrada T-casual d’una zona. Permet fer el trajecte fins a Barcelona i amb la T-casual, els desplaçaments dins la zona 1.

Plànol de l'ampliació de l'STI al Berguedà, a Osona i al Ripollès

Mapa xarxa ferroviària integrada

 

Més informació a:

Notes de premsa: